2014. december 29., hétfő

Orbánnal vagy Orbán nélkül? Belső puccs készül?

A népszava felvetette annak lehetőségét, fideszes forrásokra hivatkozva, hogy a párton belülről vannak olyan tervek, amik Orbán Viktor hatalomból való elmozdítását, egy belső puccsot készítenének elő!



Forrás:  http://www.atv.hu/belfold/20141229-nepszava-fideszesek-szerint-kozel-orban-bukas


Még amennyiben igaz lenne is az, hogy hatalomátvétel készül a fideszben, akkor sem gondolhatja egyetlen éppeszű, normálisan gondolkodó, morális, erkölcsi érzékkel rendelkező magyar ember sem, hogy mindazok után, amit eddig az országgal, és az ország lakosságának jelentős részével tettek, ezeknek még esélyt lehet adni a hatalomban maradásra!

Orbánnal, vagy akár Orbán nélkül.

Itt a fidesznek erkölcsileg egyetlen elfogadható, és némileg becsülendő lépése lehetne egy esetleges belső hatalomátvétel esetén.
Az, hogy a fidesz a jelenlegi kormányt leváltaná, lemondásra szólítaná fel a kormányzati tagokat.

Teljesen el kellene határolódniuk, mind a kormányzati tagoktól, mind a kormányzat által elkövetett népellenes cselekményekben érintett személyektől, majd egy országos közgyűlést összehívva feloszlatni a pártot!

De egyrészt ez úgy nem működhetne, ha maguk az érintett személyek hajtják végre a hatalomátvételt. (ami ebben az esetben nem is hatalom átvétel, hanem hatalomátmentés)
Másrészt, arra, hogy a fidesz részéről ilyen tisztességes lépésre számíthassunk, a magam részéről jelenleg nem igazán látok esélyt.

Ez persze nem azt jelenti, hogy a fideszen belül nincsenek, nem lehetnek tisztességes becsületes emberek, de sajnos úgy tűnik, azok az emberek nem tudják, vagy nem merik megtenni a megfelelő lépéseket ahhoz, hogy tisztességgel, és méltósággal számolják fel a jelenlegi korrupt, emberellenes berendezkedést, és az ennek hátteret biztosító pártot!

Ha esetleg egy belső hatalom váltás történik, akkor az akár azt is eredményezheti, hogy minden marad a régiben. Sőt, csak még rosszabb lesz, és Orbán bukásával, a kormány leváltása, elszámoltatása még nehezebbé válhat.

Egy már így is szinte elviselhetetlenül rossz helyzetből , egy még rosszabb helyzetbe kerülhet az ország!

Meg akarjuk várni?

Meg akarjuk várni, amikor már több százezer több millió honfitásunknak esélye sem lesz többé az emberhez méltó életre, sőt többeknek magára az életre sem?

Meg akarjuk várni?
Vagy készek vagyunk félretenni egyéni sérelmeinket, nézeteltéréseinket, és összefogni azért, hogy végre ne csak beszéljünk róla, hanem tegyünk is valamit, egy élhetőbb jövőért!

Nem elég a kormányt eltávolítani, és elszámoltatni!

A hatalmon levők beágyazódtak az embereiken keresztül az egész intézmény rendszerbe.

Kiépített rendszerük, mint valami élősködő vírus, fúrta be magát az ország testébe, csápokat növesztve mindenfelé.

Ha ezeket nem távolítjuk el, tovább mérgezhetik az országot.
Tovább mérgezhetik a hivatalokat, az intézményeket, a közoktatást, stb.

És tovább mérgezhetik hazug sorsrontó, ellenségképgyártó, gyűlöletkeltő ideológiákkal, félelemre alapozó és azt felerősítő propagandáikkal az emberek lelkét, gyermekeink lelkét, tudatát, gondolatait!

Nem engedhetjük, hogy így legyen! A jövőnk, gyermekeink, unokáink jövője függ tőle!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése